tag:blogger.com,1999:blog-3188670062921740965.post6970707265286122998..comments2024-03-23T15:28:48.514+01:00Comments on Anna Marias Matblogg: Varmrökt lax med krämig äggsalladannamariahttp://www.blogger.com/profile/12457144578050330494noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3188670062921740965.post-5780039083531961502007-11-01T09:41:00.000+01:002007-11-01T09:41:00.000+01:00Lax måste vara pinfärsk - som all annan fisk.Nuför...Lax måste vara pinfärsk - som all annan fisk.<BR/><BR/>Nuförtiden smakar mycket av laxen man får i butiker riktigt räligt. Undrar om det är storskaligheten, som får kärleken till råvaran att försvinna, som gjort det?<BR/><BR/>För 20(?) år sedan var lax festmat, nuförtiden kan det vara billigare än falukorv.<BR/><BR/>Men min svärmors gravade lax smälter fortfarande i munnen. Ljuvlig.Anonymousnoreply@blogger.com