I går gjorde jag den dessert som Mat-Niklas gjorde i torsdags - GINO. Gör den!! Det var super-gott! Här är receptet.
Gino med vaniljglass
Tillagningstid: ca 15 minuter
Ingredienser
Beräknat för 3-4 portioner
2 dl björnbär bild från svt.se
2 dl hallon
2 dl blåbär
4 msk strösocker
200 g vit choklad
2 msk kokosflingor (jag hoppade över cocos)
vaniljglass
Gör så här:
Värm ugnen till 200 grader.
Blanda björnbär, hallon, blåbär och socker i en skål. Fördela bären i portionsformar. Toppa med riven vit choklad och kokos. Grädda i ugnen i 5-8 minuter.
Servera med vaniljglass.
Eftersom de färska fikonen är underbara just nu så fick det bli det också till.....
mmm det är riktigt gott, men jag brukar göra med frukt istället för bär
SvaraRadera