lördag 22 december 2007

Skinkan ska griljeras inför Lill-jul



Min griljering är nog det mest traditionella man kan tänka sig. Jag vill inte heller ha det på något annat sätt. Receptet kommer förstås från älskade Mormor.

Annas Griljering till Julskinkan

3 msk svensk senap (typ Slotts)
1 ägg
2 msk strösocker
ca ½ dl ströbröd

Vispa ägget med en gaffel och rör ner senap och socker. Bred smeten över den kokta eller ugnsbakade skinkan. Häll ströbrödet jämt över skinkan. Griljera i ugnen ca 15 minuter i 200 grader.
I kväll har vi Lill-jul. Vad ska du göra? Är julpysslandet färdigt?

3 kommentarer:

  1. Idag ska jag roa mig med att göra julgodis! Så gott! Ha en trvlig lill-jul :)

    SvaraRadera
  2. Mysigt med lill-jul! Vi tar det bara lugnt i kväll, innan allt kör igång! Det är många man vill träffa under julhelgen, så det blir lite flyga och fara! Ha en riktigt trevlig jul!

    SvaraRadera
  3. Hej
    Vill passa på att önska dig en riktigt God Jul.
    Hälsningar
    Chris

    SvaraRadera