torsdag 24 januari 2008

Servett på rätt sätt


Jag gillar ett vackert dukat bord. Det gör så mycket för helhetsintrycket. Glömmer aldrig Pappas 40-årsfest. Vi satt och vek servetter så vi hade träningsvärk i fingrarna - sisådär 50 eller nåt.... Det blev fint dock - och det ÄR viktigt. Det är inte bara maten som ska smaka bra - allt det andra är också viktigt. Det är så sant så "att man äter med ögat" också. Nu har jag tröttnat på mina varianter på vikning. Här kan man lära sig nya varianter!


Nu undrar jag - börjar ni bli redo för Cyberkocken???? Sist så var det väldigt få deltagare. Känner ni att det vore kul med liten tävling?

Bild från allt om mat.

2 kommentarer:

  1. Servettvikning är jag inte alls bra på. Tack för länken ;)

    Har ett helgrecept till dig som tack.

    kram

    SvaraRadera
  2. Nu har jag kikat runt och upptäckt eran tävling cyberkocken. Nästa gång vill jag med vara med och tävla! Fy va roligt det verkar! Himla skojig idé.

    Säg till om det vankas ny tävling.. (ska väl iofs kika runt lite på era bloggar så kanske ser det själv, men hör gärna av dig ändå).

    Glad påsk!

    SvaraRadera