torsdag 2 maj 2013

Lövbiffsklämma med mozzarella och soltorkad tomat


Härliga fredag! Det här är en rätt som passar fredagen perfekt. Jättegott och går snabbt att laga.

Lövbiff, ja där handlar allt om stektid och hög värme. Ska biffen bara stekas som den är så är det högsta värme och kort stekning som gäller. När den som nu ska vikas dubbel så behövs något längre tid men fortfarande bara några minuter på varje sida. Då blir klämman underbart mjuk och god!

Lövbiffsklämma med mozzarella och soltorkad tomat

4 rejäla lövbiffar
1 burk vitlöksost
1 mozzarellaost
5 soltorkade tomater i olja
salt och peppar
paprikapulver

Bred vitlöksost på lövbiffen, lägg på en skiva mozzarella och en soltorkad tomat. Salt, vitpeppar och paprikapulver på. Rulla ihop och stek på ganska låg värme några minuter på varje sida. Lägg skraven på rullen nederst först. Så håller klämman ihop fint utan tandpetare.

Servera med en krämig och god Potatisgratäng!

Trevlig fredag på er!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar