fredag 23 november 2007

Osten till pepparkakorna



Japp, en liten ring med denna krämiga goding på en pepparkaka. Kanske budgetvariant, det är inte Stilton men ändå. God faktiskt! Sedan lite tomatmarmelad på eller varför inte fikonkompott med valnötter.


Fikonkompott med valnötter
200 gr torkade fikon
1,5 dl Dansukker Syltsocker
1 dl valnötter
2 dl rött vin

Skär fikon i små bitar - eller kör i en mixer. Hacka nötterna lite grovt. Koka upp allt i en kastrull, koka ca 10 minuter.




2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, ja det kasnke du kan. går ju att ha i kycklingbbitar istället för quorbn också ;)

izza sa...

Hejsan! Jag har inte hittat till din blogg heller! Finns ju massor med mat att läsa om på bloggar nu för tiden! Blir oftast att man hamnar runt på några få stycken av gammal vana. Dags att se sig omkring! Lycka till i köket i fortsättningen! Hälsningar izza på smakrik