Nu har det varit miniknytis igen. Glasarbetarmackan anlände från glasarbetaren och hans sambo. Handpillade räkor säger jag bara. Sambon får äran att skala och glasarbetaren fixar resten. Konstigt här är det tvärtom - glasmålaren skalar och hans fru (hm jag...) fixar resten.
Glasarbetarstubbe
4p (som förrätt)
3 landgångsbröd
Räkröran med ananas:
1 brk creme fraiche
1 dl majonnäs
200 g räkor (hackas)
1 knippe dill
en halv bruk krossad ananas ca 100g
5 stänk worchestershiresås
4 hackade ägg
garnering: ägg, räkor och grönsaker efter behag
Blanda allt. bred mellan bröden och ett lager ovanpå. Garnera med handpillade räkor och annat gott vad du tycker passar - färsk ananas kanske.
9 kommentarer:
Åh vilken underbar smörgås! Den hade jag sprungit långt för! Det blir räkor för mig också ikväll... men inte ¨på smörgås tror jag utan till en krämig saffransrisotto :)
Det låter väldigt gott! Risotto är underbart.
Det ser väldigt gott ut verkligen lyx ha det så bra mvh Daniel
Du kan äta bara en dessert om du vill man måste inte äta mat man kan nog tom ta den i verandabaren
Vilken mumsig smörgås!
hej annamaria! jag blev tipsad av din blogg av din syster stina! jag är en gammal vän till henne!vilken härlig blogg, fantastisk inspiration! hit kommer jag återvända, jag lägger dit dig redan nu på min egen blogglista, hoppas det är ok!
mvh
caroline glantz
grym macka.
vad kan man ta istället för worchestersås? det har vi nämligen aldrig hemma.
Hejsan dempa! Jag tror att du kan utesluta den helt faktiskt. Lycka till!
Måste vara världens godaste macka, eller hur?
Skicka en kommentar