torsdag 7 februari 2008

Forskning i mitt liv


Blogga är så otroligt roligt men också tidskrävande. Sedan några veckor tillbaka så är jag 100% mamma-ledig och så gör jag ett forskningsprojekt på 40%. Inte mycket tid finns kvar då. Så jag tar nu lite paus. Tyvärr har inte dygnet 32 timmar........Självklart kommer det ett och annat recept men kanske inte varje dag.
Tack alla ni som så troget tittar in till mig!


6 kommentarer:

lina sa...

Det gör du nog rätt i!!! Bloggandet får ju inte kännas som ett måste! Hoppas att forskningen går bra & njut av dina underverk!!!

RANA sa...

Ååååååå, jag vet hur det känns när tiden bara inte räcker till! Och då tycker man att man redan har skurit bort en massa som man också skulle vilja hinna. Folk säger att det blir bättre när kidsen blir större - vi får hoppas på det.

Tack för fina ord på min blogg. Jag tror att jag hittade din när jag sökte på blogg+örter eller ngt liknande. FIN BLOGG! :-) Jag älskar också mat, även om jag bara har två paradrätter: gudomlig grekisk sallad och gudomlig vego-lasagne. :-/

Kram, Rana

Anonym sa...

Ta det lite stilla och njut av att vara mamma och blivande magister.

Sara sa...

Jag förstår att bloggandet tar tid för dej, du gör helt rätt i att pausa ett tag. Bättre det än att du kör på som om ingenting hade hänt. Tittar in dagligen för att se om du lägger in nåt nytt !! *stor kram*

Åsa sa...

Ja jösses ja! Visst tar det tid! Hur mycket man än gärna vill så räcker ju inte tiden alltid till. Kanske inte så konstigt att jag tycker jag inte hinner med så mycket annat då ;)

Lycka till med forskandet! På återseende :)

Anonym sa...

Mmmm vad hungrig jag blev....
Det ligger förresten ett svar till dig på min blogg...

Var bor du nu förtiden?