![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgi-F5Vn0JPB6R_F86kLgS2rAErGR6jDxArOAGFag5kKIpomzrHrgnlgdsiQttCgjwic1lvUhzPphFn6XeMVaRoaEBS6z1K9udkiFoQXd9lG9bQbYpCKLFqb43ai7_5nbU3Q3lJCaSEiv6j/s400/PICT1505.jpg)
Jag tror jag skulle kunna leva på rabarberpaj. Min första rabarberpaj går att variera i det oändliga. Häromdagen så inventerade jag trädgårdslandet och fyllde upp pajen med rabarber och citronmeliss. Inte har jag recept så man gör av med 2 kilo citronmeliis så då får det bli lite i pajen. Hur använder du citronmeliss?
I degen så bytte jag ut lite av mjölet mot havregryn - så att det blir sådär lagom smuligt som på bilden ovan. Tog sirap på rabarberna och melissen i stället för socker. Testa!
Det fungerar så underbart bra också med jordgubbar istället för rabarber.....vispad lime creme fraiche till. Mums! Vispa creme fraiche tills den blir styv - den blir helt lös och rinnig först innan den stelnar till igen. Lite florsocker och limeskal i!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZpgZ-U1D7gFCZXktsF5gGnDNA8teD9BU8g7Dwuabx7MDUiJQug6ZDR4B3bFPGQNuIhekSZ6Rv1NrzAetVO1jcbZR0Txz-QQttxAYJiIMkfaU_dn6IGL7JWZzVcK5cgK7EggQ7B8d5LZv6/s400/PICT1502.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9Y8t0EszEpILAhkQuJnPr9ymk2zE0aZyKO9MSqIE3iWTarSAiLIWlCfJpxSx0XlfpkIXODhfIz-Cx1QIuoICwA6yGrOwwqEbndKZGlS-2yNqu1bcKUf5C2IxnG9aPHMXsviz6jlGt09rr/s400/PICT1513.jpg)
3 kommentarer:
Visst är det gott med rabarber.Har inte kommit igång med jordgubbarna riktigt än, men snart!!
Det här lät verkligen supergott o vi som älskar rabarber. Sparar receptet o tipset med creme fraiche var också toppen ;)
KRam
Creme fraichen måste jag testa, passar nog till chokladkakor också!
Skicka en kommentar