lördag 20 april 2013

Matlådor med gooood och nyttig pastasalladslunch


I dag äter vi godaste salladen med kyckling, bacon, goda grönsaker, rödlök och krämig fetaost. Självklart gör vi lite extra och kompletterar med pasta, olja, persilja och vitlökskrydda (se bild). Kryddan blir lite mindre ettrig än pressad färsk vitlök. Matlådorna är klara med godaste lunchen! Köpt grillad kyckling fungerar såklart bra men för oss som är många så går det åt minst 2 till både dagens middag och morgondagens matlåda. Så vi kör på hemmastekt eller grillad kycklingfilé.
 
Vi är väldigt förtjusta i den krämiga varianten av Fetaost, säkert inte den mest smakrika - vilken föredrar du?
 
Stekt kycklingfilé

4 st Kycklingfilé
salt och vitpeppar
grillkrydda
paprikapulver
oregano

Stek filéerna i olja och lite smör. Krydda och stek till fin färg. Kör dem klara i ugnen, till 72 grader. Då får du en fin och saftig filé. Låt dem svalna.  





 
 

Inga kommentarer: