Google+ Followers

söndag 21 oktober 2007

Gratinerade bär med vit choklad

I går gjorde jag den dessert som Mat-Niklas gjorde i torsdags - GINO. Gör den!! Det var super-gott! Här är receptet.

Gino med vaniljglass

Tillagningstid: ca 15 minuter

Ingredienser
Beräknat för 3-4 portioner


2 dl björnbär bild från svt.se
2 dl hallon
2 dl blåbär
4 msk strösocker
200 g vit choklad
2 msk kokosflingor (jag hoppade över cocos)

vaniljglass


Gör så här:
Värm ugnen till 200 grader.
Blanda björnbär, hallon, blåbär och socker i en skål. Fördela bären i portionsformar. Toppa med riven vit choklad och kokos. Grädda i ugnen i 5-8 minuter.
Servera med vaniljglass.


Eftersom de färska fikonen är underbara just nu så fick det bli det också till.....

1 kommentar:

magdalena sa...

mmm det är riktigt gott, men jag brukar göra med frukt istället för bär