Pastautmaningen hos Lisa var ingen utmaning. Det är skillnad med Lever - nu finns massor av recept inlämnade. Man inbillar sig att lever är en förlegad produkt men icke! Så lämna ditt levertips här.
Kruxet är väl att min sambo inte äter griskött och jag är inte sugen att göra kålpudding på oxfärs. Så vi får se hur det blir, jag kanske gör efter ditt recept och fryser in små matlådor som jag kan ha till lunch. Risken är kanske att dom aldrig blir uppätna ?Har du problem med kommentars funktionen idag ? Jag ska få mail så fort nån skriver en kommentar men får varken av dej eller Lina, bara från mej själv. Men jag kan se kommenterarna på bloggen ?
1 kommentar:
Kruxet är väl att min sambo inte äter griskött och jag är inte sugen att göra kålpudding på oxfärs. Så vi får se hur det blir, jag kanske gör efter ditt recept och fryser in små matlådor som jag kan ha till lunch. Risken är kanske att dom aldrig blir uppätna ?Har du problem med kommentars funktionen idag ? Jag ska få mail så fort nån skriver en kommentar men får varken av dej eller Lina, bara från mej själv. Men jag kan se kommenterarna på bloggen ?
Skicka en kommentar