Min griljering är nog det mest traditionella man kan tänka sig. Jag vill inte heller ha det på något annat sätt. Receptet kommer förstås från älskade Mormor.
Annas Griljering till Julskinkan
3 msk svensk senap (typ Slotts)
1 ägg
2 msk strösocker
ca ½ dl ströbröd
Vispa ägget med en gaffel och rör ner senap och socker. Bred smeten över den kokta eller ugnsbakade skinkan. Häll ströbrödet jämt över skinkan. Griljera i ugnen ca 15 minuter i 200 grader.
3 msk svensk senap (typ Slotts)
1 ägg
2 msk strösocker
ca ½ dl ströbröd
Vispa ägget med en gaffel och rör ner senap och socker. Bred smeten över den kokta eller ugnsbakade skinkan. Häll ströbrödet jämt över skinkan. Griljera i ugnen ca 15 minuter i 200 grader.
I kväll har vi Lill-jul. Vad ska du göra? Är julpysslandet färdigt?
3 kommentarer:
Idag ska jag roa mig med att göra julgodis! Så gott! Ha en trvlig lill-jul :)
Mysigt med lill-jul! Vi tar det bara lugnt i kväll, innan allt kör igång! Det är många man vill träffa under julhelgen, så det blir lite flyga och fara! Ha en riktigt trevlig jul!
Hej
Vill passa på att önska dig en riktigt God Jul.
Hälsningar
Chris
Skicka en kommentar