![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXj1bNFwQ3KQV1S30ozbMPtTDclOfTdxSoYAn5HtvTfbbMOq9Tuo3_vByOmhmTnAWJ4u8G9QIAHHt64C5y_uBeq-VdZTPQ64lYxadcVz1PjB1YaoWo3DfXK3GhmYRualInNWA_krFI-5QO/s320/blogger-image--913918466.jpg)
Rabarberpaj med vit choklad
400 g skivad rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
50 g vit choklad
75 g kylskåpskallt smör
Sätt ugnen på 200°C.
Skiva rabarbern. Lägg i en ugnssäker form. Strö över potatismjölet och blanda
runt. Fördela socker, mjöl och havregryn över rabarbern. Det är viktigt att strö
över i just denna ordning. Riv över den vita chokladen. Täck allt med smör
hyvlat med osthyvel. Grädda i ca 20 minuter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivNQusgCV-5Efs6HK6SgBXTd7_R_kW0A_BRzpj8ONS62YI6OkZu91vNdF5c-XPuxFUjFgHfXchQsW_MNrT947pywvlTZHufvuemgy4gYaVRRP6m_4OCnnwIuQ8PODLUgQhoLSc3ln8Kc0h/s320/blogger-image-1064607214.jpg)
2 kommentarer:
Vilken god paj, rabarber som är så gott!
Ja supergod och så lättbakad!
Skicka en kommentar