![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFfGLzP0X597-e2Gv3PzgylrdC2pINYVLRbpsx-C8VR1qXg4BXSFxPpvuJnabpP06PuDBUuR4GylB2mgjL9XgL6BR6fm5hNukgtQg4RxZ6rWnQODQPrgYpIm6Vro5a9S7XBhBKX1T3y5t_/s400/PICT0389.jpg)
Ännu en sill! En sill-sort med mycket socker i - men det ska faktiskt vara så. Jätte-god!!
Annas Julsill
4 brk matjessill
8 msk hackad gul lök
4 msk hackad purjolök
Lag:
8 msk ättiksprit
8 msk matolja
3 dl strösocker
4-5 dl krossade tomater
2 tsk krossade kryddpeppar
2 tsk svartpeppar
Varva, sill, lök och purjolök i en galsburk. Blanda lagen. Häll lagen över. Låt stå ett dygn innan servering.
4 brk matjessill
8 msk hackad gul lök
4 msk hackad purjolök
Lag:
8 msk ättiksprit
8 msk matolja
3 dl strösocker
4-5 dl krossade tomater
2 tsk krossade kryddpeppar
2 tsk svartpeppar
Varva, sill, lök och purjolök i en galsburk. Blanda lagen. Häll lagen över. Låt stå ett dygn innan servering.
2 kommentarer:
Då är jag inte ensam om att ha problem i alla fall, nåt konstigt är det :)
Klar favorit på julknytis.
Hur länge kan man spara en burk i kylskåp?
Skicka en kommentar