Den här sillen hade jag inte provat förrut. Härligt grön - av färsk basilika. Lite stixig i smaken med yoghurten. Kalasgod med andra ord. Passar utmärkt till ett ägg och en bit knäckebröd.
Basilika och valnötssill
4 p
1 pkt 5-minuters-sill
2 dl turkisk/grekisk yoghurt
1 kruka färsk basilika
75 g valnötter
salt och peppar
Mixa basilikan med yoghurten och häll i en skål. Krydda med salt och peppar. Grovhacka nötterna, häll av sillagen, skär sillen i lagom bitar och blanda alltsammans i yoghurtskålen.
4 p
1 pkt 5-minuters-sill
2 dl turkisk/grekisk yoghurt
1 kruka färsk basilika
75 g valnötter
salt och peppar
Mixa basilikan med yoghurten och häll i en skål. Krydda med salt och peppar. Grovhacka nötterna, häll av sillagen, skär sillen i lagom bitar och blanda alltsammans i yoghurtskålen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVYO6XPZXJ1SOUyDIsmoUES4_Vh3_3GsG_RzFe09u3AGnwLTUlVmQtOvbqnuNs9SOaqs1W8egU9riv7Hm4d5kYmRtopDd8VPCK9bG_IT-UJ6LtextVDLugAfAGvs6YDO0AntvC7lxxw9Eb/s320/PICT0402.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar