Gino med vaniljglass
Tillagningstid: ca 15 minuter
Ingredienser
Beräknat för 3-4 portioner
2 dl björnbär
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-eIH2i9shmjqDwRXxEukgELI_JNh5Uk5MbW6ZhDr-mAOZMz6EanIyolb0v3c8jQUyZJFgMI1yBqNBggC3a6h5C1Ky2TrhyykpNoejbpnZGFOpNFv0DFRL2dyWIJB9kopibAbIJaH5gOSQ/s320/gino175.gif)
2 dl hallon
2 dl blåbär
4 msk strösocker
200 g vit choklad
2 msk kokosflingor (jag hoppade över cocos)
vaniljglass
Gör så här:
Värm ugnen till 200 grader.
Blanda björnbär, hallon, blåbär och socker i en skål. Fördela bären i portionsformar. Toppa med riven vit choklad och kokos. Grädda i ugnen i 5-8 minuter.
Servera med vaniljglass.
Eftersom de färska fikonen är underbara just nu så fick det bli det också till.....
1 kommentar:
mmm det är riktigt gott, men jag brukar göra med frukt istället för bär
Skicka en kommentar